Élethű babák
                                                ... várnak Rád

 

... ahol a művészet életre kel ...

 

Az élethű babák puha vinylből vagy szilikonból  készülnek. Ezek az úgynevezett Reborn babák valós nagyságú „újszülöttek”, és Genesis Heat festékkel több rétegben vannak festve, mely rétegek nem kopnak, nem fénylenek. Halvány erek láthatók a fejen és a végtagokon egyaránt. Körmeik manikürözve, lakkozva vannak, ajkuk, szemük széle, orrlyukaik pedig különleges festési technikával nedvesítve. Finom mohair hajuk selymes tapintású, mikro tűzési technikával, 1-2 szálanként, több órás munkával tűzött, belülről fixált, óvatosan mosható, fésülhető, formázható.

Testük és végtagjaik arányos súlyelosztás szerint minőségi, nem mérgező anyagokkal (üveggranulátum) töltöttek, fogásuk, mint egy igazi babáé, a fejecskét alá kell támasztani! A textiltest csatolt végtagos, ezért életszerű bébipózok felvételére alkalmas.


Ajánlom Neked, ha babagyűjtő vagy, illetve, ha beleszerettél ezekbe a kézzel készített különleges és kedves babákba. Mindegyik igazi egyéniség, nincs két egyforma darab.


Elérhetőség és vásárlás:

Vásárlással és egyéb kérdéssel kapcsolatban jelentkezni lehet a dery.edina@artoral.hu email címen, illetve a +36309826346-os telefonszámon.

Asztali nézet